- Staj İlanları

SGS DATA YÖNETIMI YAPAY ZEKA VE SIBER GÜVENLIK BILGISAYAR HIZMETLERI ANONIM SIRKETISGS DATA YÖNETIMI YAPAY ZEKA VE SIBER GÜVENLIK BILGISAYAR HIZMETLERI ANONIM SIRKETI Staj Başvurusu – Satış ve İş Geliştirme Stajyeri

SGS DATA YÖNETIMI YAPAY ZEKA VE SIBER GÜVENLIK BILGISAYAR HIZMETLERI ANONIM SIRKETISGS DATA YÖNETIMI YAPAY ZEKA VE SIBER GÜVENLIK BILGISAYAR HIZMETLERI ANONIM SIRKETI Staj Başvurusu – Satış ve İş Geliştirme Stajyeri staj başvurusu, stajyer, staj ilanıdır.

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

SAGESSE TECH’in uzun dönemli iş başında öğrenme staj programı SAGESSE TECH APPRENTICE’24 ikinci dönem başvuruları başladı ve genç yeteneklerin peşinde!

 Gereksinimler :

·        Üniversitelerin ilgili bölümlerinde 2., 3. veya 4. Sınıf /yeni mezun / yüksek lisans/doktora öğrencisi olmak .

·        İngilizceyi iyi düzeyde konuşuyor ve okuyor olmak (İkinci dil yeterliliği tercih edilir. ) .

·        Ekip ve müşterilerle etkili bir şekilde etkileşim kurmak için güçlü sözlü ve yazılı iletişim becerilerine sahip .

·        Teknik satış ve Pazarlama , Pazar araştırmaları , dijital pazarlama alanlarından en az birinde bilgisi veya ilgisi bulunan .

 

Program Süresince :

ERP Güvenliği, SAP ERP Güvenliği ve AI alanlarında ücretsiz teknik eğitimler alacak, satış / pazarlama / yönetim alanlarında kişisel gelişim programlarına katılacak ve seçtiğiniz alanın inceliklerini öğrenirken kıdemli mühendislerden mentorluk alarak iş üzerinde öğrenmeyle sahada reel R&D çalışmalarına katılabilecek ve satış & pazarlama süreçlerini öğrenebileceksiniz.

Başvuru çok kolay! Bize CV’nizi ya da 90 saniyelik video CV’nizi, portfolyönüzü (eğer varsa) ve programa neden katılmak istediğinizi açıklayan kısa bir motivasyon mektubunu göndermeniz yeterli.

Not: Uzun dönemli staj programı olan SAGESSE TECH Apprentice Programı sadece Üniversitelerin 2.,3.,4. sınıflarında okuyanlar , yeni mezunlar ( mezuniyeti üzerinden 3 aydan fazla süre geçmemiş olanlar ) , yüksek lisans veya doktora öğrencileri içindir. Program hybrid yürütülecek olup, İstanbul içi başvurular öncelikli olmakla birlikte İstanbul dışı başvurular da kabul edilmektedir.

Başvuru Yap: https://www.kariyer.net/is-ilani/sgs-data-yonetimi-yapay-zeka-ve-siber-guvenlik-bil-satis-ve-is-gelistirme-stajyeri-3864233

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu